Új modellekkel bővül a Samsung Smart Monitor kínálata

Hamarosan világszerte elérhetővé válnak a Samsung legújabb Smart Monitorai, amelyek új méretekben és továbbfejlesztett okos megoldásokkal érkeznek. A kínálatba bekerül a nagyméretű, 43 colos M7 modell, amely UHD felbontással biztosítja a hatékony munkavégzéshez vagy az élvezetes játékhoz szükséges képminőséget. Az FHD felbontású M5 modellek 24-, 27- és 32 colos kijelzővel is elérhetők lesznek, megújult, kifinomult formatervezéssel, már fehér színben is.

A Samsung 2020 novemberében mutatta be Smart Monitor sorozatát. Ezek a készülékek a vállalat első „do-it-all”, sokoldalú monitorai, amelyek egyaránt kiválóan alkalmasak az üzleti vagy otthoni felhasználásra, munkára vagy kikapcsolódásra. A Smart Monitorok integrált multimédiás és hatékonyságot segítő megoldásokkal érkeznek, a mindennapos használatukat pedig megkönnyíti a széleskörű csatlakoztathatóság, a beépített hangszórók és a napelemes távirányító is.

„A felhasználók világszerte egyre több időt töltenek munkával, tanulással és játékkal az otthonaikban, a lakások, helyiségek funkciói is átalakulnak – mondta el Hyesung Ha, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke. – A kibővített Smart Monitor kínálatunkkal még könnyebb lesz a napi célok elérése a munkában és kényelmesebb a kikapcsolódás utána. Ezzel a technológiával szinte minden hétköznapi tevékenység egyetlen eszközön elvégezhető, amely az egyik legokosabb monitor jelenleg a piacon.”  

A Samsung Smart Monitor sorozatának újdonságai közé tartoznak az alábbi modellek.

  • Smart Monitor M7 43” (Modell: M70A) – A Smart Monitor M7 egy igazi csúcsmodell, amely az M5 monitoroknál nagyobb, 43 colos képátlóval új szintre emeli a hatékonyságot és keretmentes kialakításával akár az otthoni szórakoztatóközpont szerepét is betöltheti. A 4K UHD felbontású kijelzővel a 43 colos M7 könnyedén képes váltani az egyes funkciók között, pillanatok alatt lehet a megbízható munkaeszközből 4K házimozi, beépített streaming alkalmazásokkal, nagy teljesítményű hangszórókkal és HDR10 támogatással a részletes megjelenítésért.
  • Smart Monitor M5 27” és 32” Fehér színben (Modell: M50A) – A népszerű M5 modell letisztult kialakítással, stílusos fehér színben tér vissza, 27- és 32 colos méretben. Az új árnyalat kiválóan illik a modern, minimalista lakásbelsőkhöz és a dizájner darabokat kedvelő felhasználók otthonának is igazi dísze lehet.
  • Smart Monitor M5 24” (Modell: M50A) – Az M5 szériához csatlakozik az új, 24 colos, Full HD kijelzős kialakítású modell, amely méretét és árát tekintve is a legkönnyebben hozzáférhető Smart Monitor. A készülék kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás azok számára, akik kisebb térrel rendelkeznek, vagy elérhető árú multifunkciós monitort keresnek.

A hangalapú vezérlést a korábbi modellekhez képest továbbfejlesztették, így nem csak a Bixby, hanem egyéb hasonló asszisztensek használhatók, mint például a Google Assistant és az Amazon Alexa. A Távoli elérés funkció szintén frissül a „PC on Screen” megoldásra, amellyel a Smart Monitor a kényelmesebb felhasználói élmény érdekében egyszerűen és biztonságosan csatlakoztatható külső számítógépekhez.

A Samsung hosszú távú fenntarthatósági programjának részeként a 43 colos M7 egy újrahasznosított műanyagból készült, napelemes távirányítóval rendelkezik, amely környezetbarát megoldást jelent. A távirányító tölthető beltéri napfénnyel, izzók fényével vagy USB-C csatlakozón keresztül is. A sorozat karbonlábnyomának csökkentése érdekében a további Smart Monitor modellek távirányítóját részben újrahasznosított műanyagból készítették.

A Samsung új Smart Monitor készülékei rendelkeznek mindazokkal a funkciókkal, mint az első generáció tagjai, így könnyedén csatlakoztatható számítógépekhez és okostelefonokhoz. A felhasználók a Tap View, a Képernyőtükrözés vagy az Apple AirPlay 2 segítségével egyetlen egy koppintással kapcsolódhatnak az okoseszközeikhez. A Samsung DeX lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes asztali élményt élvezhessenek monitorjuk és csatlakoztatott mobileszközük segítségével. A kijelző a Microsoft 365 alkalmazásokat is támogatja, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a dokumentumok megtekintését és szerkesztését, valamint a beépített Wi-Fi segítségével ezek felhőbe való mentését, akár PC-kapcsolat nélkül is. A letisztult és kényelmes munkaállomás felállítását segíti a Smart Monitor számos csatlakozója, beleértve az USB Type-C portot, a további USB portokat és a Bluetooth 4.2 technológiát.

A kijelző a lakás szórakoztató központjává is átalakítható, hiszen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC-hez vagy mobileszközhöz való csatlakozás nélkül is hozzáférhessenek az OTT tartalmakhoz, és elérjék kedvenc filmjeiket és műsoraikat a Netflixen, az HBO-n vagy a YouTube-on.

Samsung Smart Monitor M7

A Samsung Smart Monitorok kibővített kínálata Magyarországon várhatóan 2021 harmadik negyedévében válik elérhetővé. A 43 colos M7 monitor 212 900 forintos, a 32 colos fehér M5 109 900 forintos, a 27 colos fehér M5 100 900 forintos, az új, 24 colos M5 pedig 69 900 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

A Smart Monitor modellekről és specifikációiról további információ a https://www.samsung.com/hu/monitors/smart-monitor/ weboldalon érhető el.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag