Nyári Black Friday a Vivre-n

Ma délután 6 órától indítja el a Vivre nyári Black Friday akcióját. Az akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre érvényes, ezek közül 300 ezer a Vivre kínálatából származik, 21  ezer pedig a Vivre Marketplace kiskereskedőitől.

Ez a második év, amikor a Vivre nyári Black Friday kampányt is szervez, és mivel a kedvezmény  minden termékkategóriára érvényes, a vásárlók már 57 990 Ft-tól szerezhetnek be kanapékat, 7590 Ft-tól székeket, 1490 Ft-tól kertészkedéshez szükséges eszközöket, 4290 Ft-tól életmód és divat kategóriájú termékeket, 990 Ft-tól konyhai kellékeket,  8290 Ft-tól pedig ágyneműket.

A vásárlói élmény javításáért a vállalat kifejlesztett egy kiterjesztett valóság (AR) funkciót, amely elérhető a Vivre applikáción és a vivre.hu weboldalon. A vásárlók több mint 1700 terméket próbálhatnak ki digitálisan a rendelés előtt. Az AR-funkcióval tesztelhető termékek könnyen felismerhetőek a 3D Model/kiterjesztett valóság szűrővel.

„Az év első fele komoly logisztikai átszervezéseket igényelt a Vivre-nél. Átalakítottuk a raktárainkat, növeltük a tárolókapacitásainkat, és folyamatosan korszerűsítjük a rendeléseket feldolgozó rendszerünket. A kiszállítás idejének lerövidítése idén is fontos célunk, a Vivre Marketplace gyors fejlődése pedig közvetlenül segíti ennek a megvalósulását, ennek köszönhetően már 122 ezer gyors kiszállítású termék érhető el kínálatunkban. Épp ezért a nyári Black Friday akciónk alatt a vásárlók nemcsak a vonzó árakat, hanem a megrendelt termékek gyors kiszállítását is élvezhetik” – hangsúlyozza Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.

A kampányt mind a 9 országban megszervezik, amelyekben a Vivre jelen van: Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban. További információ, valamint egyéb meglepetések a www.vivre.hu/blackfriday honlapon találhatóak.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük.

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.