Misztikus kék színű Galaxy Tab S7 és Tab S7+ készülékekkel bővül a Samsung Galaxy ökoszisztémája

Új, látványos árnyalatban jelenik meg a Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+, tablet, így a Samsung prémium kreatív eszközökből álló portfóliója is tovább bővül. A Misztikus kék színben érkező tabletek One UI 3 szoftverrel és 120 Hz képernyőfrissítéssel biztosítanak kiemelkedő felhasználói élményt. A sokoldalú eszközök még hatékonyabban használhatók a Galaxy ökoszisztéma részeként.

„A Misztikus kék Samsung Galaxy Tab S7 és a Tab S7+ segítségével a felhasználók könnyebben kifejezhetik az egyéniségüket. A táblagépek népszerű prémium funkcióival a kreativitást és a hatékonyságot is új szintre emelhetik – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – Az új Misztikus kék árnyalat remekül mutatja, hogy a minőségi készülékek mellett a felhasználók személyes elégedettsége is kiemelten fontos a számunkra.”  

Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+

Mindennapi hatékonyság

A One UI 3 szoftverfrissítést a Galaxy Unpacked 2021 eseményen mutatta be a Samsung, a fejlesztések pedig a tabletek teljesítményét is tovább javították. A Tab S7 modellek hatékonyabban működnek együtt az új Galaxy S21 okostelefonokkal és a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval. A felhasználók könnyedén válthatnak az egyes eszközök között és egyszerűen másolhatnak szövegeket vagy képeket a telefonjukról a Misztikus kék Galaxy Tab S7-re. A One UI segítségével könnyen megnövelhető a munkaterület, a Tab S7 vagy S7+ PC-vel összekapcsolva akár másodlagos képernyőként is használható.

A kreativitás új korszaka

A Galaxy S7 és S7+ tabletekkel a felhasználók könnyedén kifejezhetik a kreativitásukat. A Misztikus kék Tab S7 és az S7+ egyaránt 120 Hz-es frissítési rátával érkezik, a Tab S7 11 colos LTPS TFT kijelzővel, a Tab S7+ pedig 12,4 colos Super AMOLED kijelzővel, így a felhasználók kiváló minőségben élvezhetik a felhőalapú játékokat és a nagyfelbontású streameket. A Tab S7 és S7+ készen áll a kreatív feladatokra, legyen szó akár játékról, rajzolásról vagy böngészésről.

Sokoldalú Samsung ökoszisztéma

A 3 lenyűgöző színben elérhető Galaxy Tab S7 és S7+ tabletek könnyedén működnek együtt más Samsung Galaxy termékkel. Az Automatikus kapcsolat lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval szinte azonnal válthassanak az audiotartalmak között. Az eszköz ilyenkor automatikusan vált a csatlakoztatott Tab S7 vagy S7+ és az okostelefon között. Bejövő hívás esetén így azonnal a beszélgetésre koncentrálhatnak, majd ismét visszatérhetnek a zenéhez. A Galaxy ökoszisztémával egészen új élmények várják a felhasználókat, hiszen a Samsung készülékeket úgy tervezték, hogy könnyedén működjenek együtt és ezzel még tovább emeljék a felhasználói élményt.

Elérhetőség

A Misztikus kék színű Galaxy Tab S7 és Tab S7+ Magyarországon 2021. február 19-től vásárolható meg. A Tab S7 Wi-Fi verziója 259.990, az LTE változat 294.990 forintos, a Tab S7+ Wi-Fi pedig 334.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

További információ a Galaxy Tab S7 és S7+ tabletekről, valamint a teljes Galaxy portfólióról a https://www.samsung.com/hu/tablets/galaxy-tab-s/ és a https://www.samsung.com/hu/mobile/ oldalakon érhető el.

  Galaxy Tab S7 Galaxy Tab S7+
Méret és tömeg Tablet 253,8 x 165,3 x 6,3 mm
498g (Wi-Fi), 500g (LTE),
285,0 x 185,0 x 5,7 mm
575g (Wi-Fi
BLE

S Pen

Hossz: 147 mm*, Átmérő: 8,2 mm**, Tömeg: 8g

*Beleértve a toll hegyét **Maximális átmérő 

Kijelző 11 colos*
2560×1600(WQXGA) LTPS TFT, akár 120Hz frissítési ráta
12,4 colos*
2800×1752(WQXGA+) Super AMOLED,
akár 120Hz frissítési ráta
*A kijelzőt átlósan, teljes téglalapként mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva. A valós felület a lekerekített sarkok miatt ennél kisebb.
Operációs Rendszer Android 10
Processzor 7nm 64-bit nyolcmagos processzor *3.09 GHz (Maximális órajel) + 2.4 GHz + 1.8 GHz
Memória* 6GB + 128GB / 8GB +256GB, microSD** akár 1TB-ig

*Országtól, szolgáltatótól és modelltől függően változhat.

A tényleges tárhely az előre telepített szoftverektől függően változhat.

** A MicroSD kártya külön vásárolható meg.

Kamera [Hátlapi] 13MP (Főkamera) + 5MP (Ultraszéles látószög) + Vaku

[Előlapi] 8MP

Hang 4db AKG, Dolby Atmos® hangszóró
Csatlakozó Type C USB 3.2 Gen 1 (DP Out)
Érzékelők Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, Fény, Hall-érzékelő
Csatlakoztathatóság LTE*, Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Wi-Fi Direct, Bluetooth® v 5.0
*Az elérhetőség országonként eltérhető lehet.
Akkumulátor* 8,000mAh (45W Szupergyors Töltés-támogatással**) 10,090mAh (45W Szupergyors Töltés-támogatással**)
*Átlagos érték, amelyet külső gyártó laboratóriumi körülményei között teszteltek. Átlagos érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között.
**A 45W és 25W töltőt külön kell megvásárolni.
Biometrikus Azonosítás Oldalgombon található ujjlenyomat-olvasó Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó
Kiegészítők* S Pen (BLE, Inbox)**, Book Cover, Book Cover billentyűzet
*A kiegészítőket külön-külön lehet megvásárolni.
**Az S Pen-t külön lehet megvásárolni. Az elérhetőség országonként változik.

*A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag