Microsoft Surface frissítések

A Microsoft is megtartotta az idei szokásos tech eseményét, amin a Surface család újdonságait mutatták be. Volt itt minden, új laptopok, tabletek, füles, és még egy új kategóriát is létrehoztak. Az alábbiakban bemutatjuk videók formájában az újdonságokat, minden technikai paraméter pedig a videókban lesznek.

Microsoft Surface Laptop 3

Microsoft Surface Pro 7

Microsoft Surface Pro X

Surface Duo

Surface Neo

https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

Microsoft Surface Earbuds

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.