Megérkezett a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G

A Samsung új fejezetet nyit az összehajtható termékkategóriában két új csúcskészülékével, a Galaxy Z Fold3 5G és a Galaxy Z Flip3 5G okostelefonokkal. Mindkét modell a Samsungtól megszokott lenyűgöző újdonságokkal és kiemelkedő mérnöki megoldásokkal megalkotott prémium készülék. Az új, összehajtható kialakítású sorozat harmadik generációja a felhasználók számára legfontosabb területeken hoz további fejlesztéseket. Az eszközök időtállóbbak és minden eddiginél jobban optimalizáltak a kihajtható használatra. A Z Flip3 és a Z Fold3 ikonikus formatervezése és magával ragadó megoldásai különleges felhasználói élményt jelentenek.

Azok számára, akiknek a szórakozás és a hatékonyság is egyformán fontos egy készülékben, a Galaxy Z Fold3 5G egyedi megoldásai és kiemelkedő teljesítménye kiváló megoldást jelenthet. A hatalmas, 7,6 colos Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelző és az összehajtható készülékben első alkalommal elérhető S Pen támogatás biztosítja a hatékony mindennapokhoz szükséges sokoldalúságot. Azoknak, akik a funkcionalitás mellett is szeretnének stílusosak maradni, a Galaxy Z Flip3 5G lehet a megfelelő választás, amely letisztult és kompakt kialakítása mellett továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és az egyszerű használatot segítő, megnövelt Fedlapi kijelzővel érkezik.

„A Galaxy Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G készülékekkel újraalkotjuk az összehajtható okostelefonok fogalmát és olyan eszközöket adunk a felhasználók kezébe, melyek sokoldalúsága könnyebbé teszi felgyorsult világunk mindennapjait – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Samsung részt vett az összehajtható kategória megalkotásában és ma is fontos a szegmensben betöltött szerepe. A Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G ezekre a szilárd alapokra épül. Ezek a készülékek olyan technológiákat tesznek elérhetővé, amelyekkel a felhasználók mögött minden pillanatban egy nyitottságra és innovációra épülő ökoszisztéma áll.”

Időtálló mérnöki csúcsteljesítmény

A Samsung felhasználói olyan készülékekhez szokhattak hozzá, amelyek tartósan képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani. A Galaxy Z sorozat új generációját éppen ezért kitűnő minőségben alkották meg. Az összehajtható eszközök között elsőként a Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G is IPX8 vízállósággal érkezik, így a felhasználóknak nem szükséges többé az eső miatt aggódniuk. Mindkét telefon a Samsung új Armor alumíniumával készült, amely a vállalat Galaxy készülékeinél alkalmazott eddigi legerősebb fém. A karcolódásból és az esésekből fakadó károktól a legkeményebb Corning® Gorilla® Glass Victus™ üveg védi a Z széria új tagjait. Ezen felül mindkét készüléken megtalálható egy új, nyújtható PET anyagból készült védőréteg, a főképernyő újratervezett rétegezésének köszönhetően pedig az 80 százalékkal ellenállóbb a korábbi modelleknél.

A Samsung az összehajtható okoseszközök tervezésében szerzett tapasztalatára építve olyan csúcsmobilokat alkotott, amelyek évek múlva is kiválóan használhatók maradnak. Az egyedülálló Rejtett zsanér, amely a Galaxy Z Flipben mutatkozott be, lehetővé teszi, hogy az eszköz stabilan megálljon különböző szögben kihajtva és így alkalmas legyen Hajlított módban való használatra is. A továbbfejlesztett seprőtechnológiának köszönhetően, zsanér belsejében található kefék rövidebbek lettek, így hatékonyabban képesek a port és az apró részecskéket távol tartani a Rejtett zsanértól, miközben óvják a készüléket és keskenyebb kialakítást tesznek lehetővé. Az alapos tesztelés során a Z Fold3 5G és a Z Flip3 5G is kiválóan működött még több mint 200.000 kihajtás után is, amelyet a Bureau Veritas hitelesített. A készülékek kiemelkedő teljesítményét az 5nm-es chipkészlet és az 5G kompatibilitás teszi teljessé.

Galaxy Z Fold3 5G: Hatékonyság és szórakoztatás

A Z Fold3 5G 7,6 colos Infinity Flex, kihajtható határtalan kijelzőjén a felhasználók a Samsung legújabb megoldásának, a kijelző alatti kamera technológiának köszönhetően zavartalanul élvezhetik a kedvenc tartalmaikat teljes képernyős módban is. A kamera fölé helyezett pixelekkel a Z Fold3 5G képes a teljes előlapon megjeleníteni az alkalmazások képét. Az új Eco² kijelzőtechnológiával a készülék 29 százalékkal nagyobb fényerőre képes, miközben kevesebb energiát fogyaszt. A böngészés és a telefon használata még simább és könnyebb a főképernyőn és a Fedlapi kijelzőn is elérhető 120 Hz adaptív frissítési rátának köszönhetően.

A Galaxy Z sorozatban elsőként a Note készülékek egyik legnépszerűbb megoldása, az S Pen támogatás is elérhető a Z Fold3 5G készülékben. A felhasználók az összehajtható készülékre optimalizált S Pen funkciókkal növelhetik a hatékonyságukat a mobil irodai környezetben. A Z Fold3 5G hatalmas főképernyőjén könnyen jegyzetelhetnek videóhívások közben, frissíthetik a feladatlistájukat levelezés közben és új szintre emelhetik a kreativitásukat a népszerű kiegészítő segítségével. A Z Fold3 5G mellé két különböző S Pen is érkezik, az S Pen Fold Edition és az S Pen Pro. Mindkét modell az egyedi kialakítású visszahúzható Pro hegyével és nyomáselnyelő technológiával érkezik, így védik a Z Fold3 5G főképernyőjét, miközben hatékonyan használhatók. A Samsung eddigi legjobb S Pen eszközei minden eddiginél alacsonyabb késleltetéssel és kényelmes kialakítással teszik természetessé a jegyzetelést és rajzolást.

A multitasking kedvelői előtt még több lehetőség áll a Z Fold3 5G továbbfejlesztett Hajlított módjával. Indulhat a videóhívás a kijelző felső részén, míg az alsón a megosztott anyagok jelennek meg. A Z Fold3 5G Többablakos módjával a családi vagy baráti programok szervezése is könnyebb lehet, hiszen a felhasználók a főképernyőn egyszerre kereshetik az ideális helyszínt, csetelhetnek erről és készíthetik el az emlékeztető naptárbejegyzést. Az Alkalmazáspár segítségével a korábban jól bevált, egyszerre használt appok elmenthetők és később gyors eléréssel, együtt nyithatók meg. A Z Fold3 5G új Feladatkezelőjével a felhasználók könnyedén válthatnak a megnyitott alkalmazások között anélkül, hogy kilépnének a kezdőképernyőre.

A Z Fold3 5G kialakítása letisztultabb, keskenyebb és könnyebb, így még kényelmesebben használható, mint a Galaxy Z Fold2. A csúcsmobil három időtlen árnyalatban érkezik; Fantomfekete, Fantomzöld és Fantomezüst színekben.

Galaxy Z Flip3 5G: A stílus és a tökéletes egyensúlya

A Z Flip3 5G különleges színválasztékkal, elegáns kialakítással és prémium funkciókkal támogatja az önkifejezést. A Krém, Zöld, Levendula és Fantomfekete színekben pompázó készülék olyan új, elegáns kiegészítőkkel érkezik, mint a gyűrűs és szíjas tokok, amelyekkel még könnyebben használható a készülék és az önkifejezésre is újabb lehetőségeket adnak. Azok, akik stílusukhoz egyedi árnyalatokat keresnek, a Samsung.com oldalon további exkluzív színeket találhatnak, mint például a Szürke, a Világos rózsaszín vagy a Fehér.

Az újratervezett Fedlapi kijelző négyszer nagyobb, így megkönnyíti az értesítések és üzenetek megtekintését összehajtott állapotban. A felhasználók könnyedén nyomon követhetik a naptárjuk alakulását, ellenőrizhetik az időjárást és figyelemmel kísérhetik napi lépésszámukat az új Fedlapi kijelző widgetekkel, a kijelző háttérképét pedig úgy választhatják meg, hogy az illeszkedjen az új Galaxy Watch4 vagy a Galaxy Watch4 Classic órájukhoz.

A Z Flip3 5G készülékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók az elérhető legjobb minőségben örökíthessék- és oszthassák meg a különleges pillanatokat. A legújabb kamerafunkciókkal felszerelt csúcsmobillal a felhasználók lenyűgöző szelfiket készíthetnek Hajlított módban. A készüléket összehajtva gyorsan készíthetnek fényképeket, vagy akár videókat közvetlenül a Fedlapi kijelzőn a továbbfejlesztett Gyors felvétel segítségével, duplán kattintva a Z Flip3 5G bekapcsológombjára. A görgetés és a tartalmak megosztása gördülékeny és egyszerű a Z Flip3 5G új 120 Hz adaptív frissítési rátájának köszönhetően.

A Z Flip3 5G kiválóan segíti a kikapcsolódást, kényelmesen nézhetők rajta YouTube vlogok vagy tévéműsorok, amikor a készüléket letesszük magunk elé. A Z Flip3 5G új, továbbfejlesztett Dolby Atmos® sztereó hangszóróinak köszönhetően hihetetlen tisztasággal, mélységgel és térhangzással nyújt magával ragadó hangzást, függetlenül attól, hogy milyen tartalmat játszik le. Az új, Hajlított mód panellel az alkalmazások nem csak látványosabbak, a használatuk is egyszerűbb. Amikor a készüléket csak részben csukják össze, a Hajlított mód panel új lehetőségeket kínál a Z Flip3 5G használatára. Videók esetében például a kép a kijelző felső felére, a vezérlőeszközök, mint például a fényerő- vagy a hangerőszabályozó pedig az aljára kerül.

Optimalizált kihajtható élmény, új lehetőségek

A Galaxy Z sorozattal a felhasználók több olyan alkalmazáshoz is hozzáférhetnek, amelyek teljes mértékben megmutatják a kihajtható kialakítás előnyeit. A Samsung partnerei az olyan vezető vállalatok, mint például a Google és a Microsoft, így a leggyakrabban használt appok is az egyedi igényekhez igazított formában érhetők el a készülékeken. A Microsoft Teams alkalmazáson lehetővé teszi a hatékony együttműködést: az optimalizált videóhívások során, Hajlított módban a felhasználók kihasználhatják az Office és a Teams által nyújtott lehetőségeket is. A Microsoft Outlook alkalmazás a Samsung kihajtható készülékeire optimalizált kettős elrendezése lehetővé teszi, hogy a felhasználók kinagyítva olvassák e-mailjeiket, miközben a további üzentek egy másik oszlopban jelennek meg, akárcsak a számítógépük képernyőjén. Annak érdekében, hogy a felhasználók további lehetőségek közül választhassanak, a Samsung új, Labs megoldásával további alkalmazásokat is optimalizálhatnak saját kezűleg az összehajtható kijelzőre.

A Samsung továbbra is biztosítja az alkalmazásfejlesztők számára a rendkívüli, új megoldások létrehozását. Annak érdekében, hogy több lehetőséget biztosítson számukra és magas színvonalú optimalizációt tegyen lehetővé, a vállalat támogatja a Remote Test Lab (RTL) technológiát. Az alkalmazásfejlesztők így közvetlenül, valós időben telepíthetik és tesztelhetik alkalmazásaikat, bárhol is legyenek.

Galaxy Buds2: Prémium hangzás és kényelmes használat mindenki számára

A Galaxy Z sorozat tökéletes kiegészítője a Galaxy Buds2, amely akár egésznapos használat mellett is kényelmes érzetet és kiváló hangzást biztosít. A Galaxy Buds portfólió legújabb tagjaihoz, a Galaxy Buds Live és a Galaxy Buds Pro eszközökhöz csatlakozik a Galaxy Buds2, amely még több lehetőséget biztosít a felhasználók számára. A Galaxy ökoszisztéma tagjaként a Galaxy Buds2 tökéletes kiegészítője lehet a Galaxy okostelefonoknak, tableteknek vagy okosóráknak.

Akár zenehallgatáshoz, akár telefonbeszélgetéshez használják, a Galaxy Buds2 lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes figyelemmel vegyenek részt a tevékenységükben. A kétutas dinamikus hangszórók éles, tiszta magas hangokat és mély basszust sugároznak, az aktív zajszűrő funkció pedig segít csökkenteni a nem kívánatos háttérzajt. Amennyiben a felhasználók nem szeretnék teljesen kizárni a környezetet, a könnyen beállítható háromszintű térhang funkció lesz a segítségükre . Az új, gépi tanuláson alapuló megoldás kiszűri a zavaró háttérzajokat, így hívás közben még tisztább és érthetőbb lehet a felhasználók hangja.

A Galaxy Buds2 a vállalat eddigi legkisebb és legkönnyebb fülhallgatója, az ikonikus, ívelt formával. A még kényelmesebb használat érdekében a Samsung létrehozta a „Fülhallgató illeszkedési teszt” Galaxy Wearable applikációt. A személyre szabhatóság és az önkifejezés jegyében a fülhallgató négy divatos, Grafitszürke, Fehér, Olívazöld és Levendula színben érkezik, a szett pedig külső gyártók által tervezett tokokkal is kiegészíthető.

Árak és elérhetőség

A Samsung elkötelezett amellett, hogy a felhasználók egyre szélesebb köréhez juttassa el a kihajtható készülékek előnyeit, éppen ezért a két új Galaxy Z eszköz az eddigi legkedvezőbb áron érkezik. Magyarországon a Galaxy Z Fold3 5G 256GB 699 990, az 512GB-os változat 729 990 forintos, míg a Galaxy Z Flip3 5G 128 GB 399 990, a 256GB-os változat 419 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Galaxy Buds2 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kínál egész nap kényelmes viseletet, zökkenőmentes csatlakoztathatóságot és magas hangzásminőséget. A Galaxy Buds2 augusztus 26. 23:59 óráig előrendelhető, melyhez egy ráadás Galaxy SmartTag jár. A készülék értékesítése augusztus 27-től indul.

A Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G augusztus 11-től előrendelhető. A Z Fold3 5G-t előrendelők egy úgynevezett Samsung Note Pack-et kapnak ráadásként, melyet a Samsung Members alkalmazáson keresztül igényelhetnek. Ennek tartalma egy 25W-os hálózati töltőfej és egy kihajtható tok S Pennel. A készülékek augusztus 27-től a kerülnek a boltokba. Emellett az előrendelési időszakban (augusztus 11., 16.30 óra és augusztus 26., 23.59 óra között) készülékbeszámítási kedvezmény promócióban is részt vehetnek a felhasználók, akik előrendelik a Z Fold3 vagy Z Flip3 készülékeket, melynek részleteiről az értékesítő partnerek weboldalain tájékozódhatnak.

A Galaxy Z Fold3 5G, Z Flip3 5G és Galaxy Buds2 készülékekről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/, https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-z-flip3-5g/ vagy a https://www.samsung.com/hu/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-olive-sm-r177nzgaeuh/oldalon érhető el.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag