Ingyen Bitdefender Total Security 2020 vírusirtó

A digitalis oktatás hirtelen bevezetése sok családnak okoz komoly terheket. Az anyagi  terheket enyhítendő, 1.000 Bitdefender Total Security 2020 – egyszerre 5 eszközön használható –, magyar nyelvű vírusirtót ajánl fel a biztributor a rászorulóknak.

A Bitdefender Total Security egy háztartásban 5 eszközön (PC, notebook, tablet vagy telefon), magyar nyelven 1 évig használható. A vírusvédelmen és személyi tűzfalon kívül a fejlett fenyegetések, a banki adatok megszerzése és jelszólopások ellen is védelmet nyújt, a számítógép titkosítását és a sérülékeny szoftverek felismerését is biztosítja. A szülői felügyelet funkcióval pedig tiltható a gyerekeknek nem való weboldalak elérése, illetve az elektronikus eszközök használatának ideje is korlátozható. A vírusmotor az összehasonlító teszteken évek óta az élmezőnyben szerepel.

Nemes Dániel, a biztributor elnöke elmondta: “A digitalis oktatás bevezetése a szomorú apropó ellenére is örömteli, de a megváltozott helyzetben felmerülő biztonsági kérdések a szülők nagy részét váratlanul érik. Az új oktatási formával új fenyegetések is érkeznek, ezek ellen átgondolt védekezés szükséges. Ehhez kívánunk lehetőségeinkhez képest segítséget nyújtani.”

A 24.990 forint bolti árú vírusirtót a koronavirus@biztributor.hu címen lehet ingyenesen igényelni a diákigazolvány másolatával. A biztributor kéri, hogy a limitált mennyiségre való tekintettel olyanok jelentkezzenek, akiknek a szoftver megvásárlása nehézséget okozna. A szoftvert igénylők hozzájárulnak személyes adataik (név, e-mail cím, diákigazolvány száma) kezeléséhez az előfizetés biztosítása érdekében.

A biztributor 17 gyártót képviselő, a legnagyobbak közé tartozó IT-biztonsági és hálózati eszköz disztribútor. Az általa képviselt gyártók közé tartozik a kiemelkedő védelmi képességű Bitdefender antivírus-gyártó, a fejlett (APT) támadások elleni védekezésben vezető FireEye, az azonosító- és titkosító piacon úttörő Thales (Gemalto), a Wi-Fi és vezetékes hálózati technológiákban csúcskategóriás Ruckus Networks, a sokmotoros antivírus rendszereket fejlesztő OPSWAT és a jelszókezelésben és session menedzsmentben kiemelkedő Thycotic.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag