Folyamatos a Vivre növekedése

A 8 éve elindult Vivre mára Kelet- és Közép-Európa vezető lakberendezési és dekorációs áruházává vált. A folyamatosan fejlődő cég ezen idő alatt összesen több mint 200 millió eurós forgalmat bonyolított le, 9 országra terjesztette ki tevékenységét, és több mint 800 ezer fős ügyfélkört alakított ki.

A Romániából elindult Vivre az anyaországában, Magyarországon, Bulgáriában és Horvátországban a legnépszerűbb, de emellett jelen van Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Lengyelországban és Görögországban is. A 8 év alatt a cég összesen 4,8 millió csomagot szállított ki, és fejlődését a koronavírus sem törte meg: az idei év első négy hónapja 42 százalékos növekedést mutat az előző év azonos időszakához képest.

2020 januárja és áprilisa között a Vivre-weboldalakon több mint 350 ezer rendelést adtak le a vásárlók, melyek összértéke átlépte a 22 millió eurót. Az idei fejlődés nem csupán az online vásárlás népszerűbbé válásának köszönhető, de annak is, hogy a Vivre folyamatosan fejleszti működési folyamatait és logisztikai láncolatát.

„Cégünk egy dinamikusan fejlődő és változó területen működik, így folyamatosan alkalmazkodunk ügyfeleink aktuális igényeihez. Arra törekszünk, hogy a folyamat onnantól, hogy a termék a portfóliónkban bemutatásra kerül, egészen odáig, hogy a vásárlóhoz szállítják, minél gyorsabban történhessen” – emelte ki Monica Cadogan, a Vivre ügyvezetője.

A 8 éves évfordulója alkalmából a Vivre hűségkampánnyal készül, amelynek keretében a május 5-13. között vásárlók akár 80%-os kedvezményben részesülhetnek a bútorok, kanapék, karosszékek, otthoni textíliák, konyhai és étkezési kiegészítők, dekorációk, szőnyegek, életmód termékek és egyebek árából.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük.

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.