Csúcsokat döntöget a PC eladások száma

A PC piac évtizedek óta nem nőtt akkorát, mint az utóbbi egy évben, ami tovább erősítette Windows piaci pozícióját is. A Canalys szerint 2021-ben 340 millió PC-t adtak el világszerte, ami 27 százalékkal haladja meg a 2019. évi értéket. Ma több mint 1,4 milliárd eszközön fut Windows, ami 10 százalékkal több, mint a járvány előtt. Felmérések szerint, 50 százalékkal nőtt azoknak a száma is, akik a közeljövőben PC-t szeretnének vásárolni.

A Canalys szerint 2021-ben 340 millió PC-t adtak el világszerte

A Microsoft, hogy a megnövekedett igényeknek eleget tudjon tenni, egyfelől elérhetővé tette a Windows 11-et, másfelől megerősítette az együttműködését a beszállítóival, szakmai és kereskedelmi partnereivel. Az eddig tapasztalatok azt mutatják, hogy a Windows 11-re a felhasználók kétszer olyan gyorsan térnek át, mint korábban a Windows 10-re tették. A visszajelzések szerint az emberek elégedettek az új operációs rendszerrel, jobban mint bármely korábbi Windows verzióval.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.