Asus ProArt munkagépek az alkotóknak

Javában zajlik az IFA 2019 Berilinben, ahol a nagy gyártók sorra mutatják be újabbnál újabb termékeiket, megoldásaikat vagy szolgáltatásaikat. Úgy látjuk, hogy az gamerek mellett az alkotók, designerek világa is kezd izgalmas terület lenni a gyártók számára.

Ebben a cikkben az Asus ProArt termékvonalának újdonságait mutatjuk be, melyben vannak laptopok, munkaállomások és monitor is. Külön nem térünk ki a technikai paraméterekre, a videókban mindent bemutatnak.

ProArt Station D940MX

ProArt Display PA32UCG

ProArt StudioBook One

ProArt StudioBook Pro 15

ProArt StudioBook Pro X

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.