Acer ConceptD munkaállomások tartalomgyártóknak

Az Acer sem tétlenkedik az idei IFA 2019 kiállításon, hiszen a még áprilisban bejelentett új ConceptD termékcsaládjának tagjait mutatta be. Nagyteljesítményű munkaállomások, különböző laptopok, színhű monitorok, szóval minden ami kell egy grafikusnak, videóvágónak vagy 3D tervezőnek!

Ebben a cikkben a Acer ConceptD termékvonalának újdonságait mutatjuk be videók formájában, hiszen a paramétereket ott is megnézheted.

Acer ConceptD 9 Creator Laptop

Acer ConceptD 7 & ConceptD 7 Pro

Acer ConceptD 5 & ConceptD 5 Pro

Acer ConceptD 3 & ConceptD 3 Pro

Acer ConceptD 500 Desktop & CP3271K P Monitor

Acer ConceptD 900 Desktop & ConceptD CP7 Monitor

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag

A PocketBook Era mától elérhető a magyar kereskedőknél.

A PocketBook Era megérkezett a boltokba

Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

POCO M5 és M5s

Játékra születtek: itt a POCO M5 és M5s

A POCO M5 új szintre emeli a mobiltelefonos játékélményt, miközben a mindennapi teendők intézését is gördülékenyebbé teszi. A POCO M5s-sel soha nem unod meg a játékot. A telefon emellett elképesztő audiovizuális élményt kínál.