A POCO márka először a magyar mobilszolgáltatói kínálatban

A magyar szolgáltatók közül elsőként a Telenor kezdte meg a POCO márka X3 Pro készülékének értékesítését. Az egyedülálló játékélményt biztosító, nagy teljesítményű készülék már a Telenor online felületén és üzleteiben is kapható.

A POCO készüléke, a POCO X3 Pro idén márciusban érkezett meg a magyar piacra, mostantól pedig a Telenortól akár 0 Ft-ért is elvihető.

A POCO X3 Pro csúcsminőséget képviselő Qualcomm® Snapdragon™ 860 processzorának, és a piac egyik legerősebb 4G mobil platformjának köszönhetően emelkedik ki a mezőnyből. Ezért képes a készülék akadásmentes, nagyszerű játékélményt biztosítani még a nagy számításigényű 3D-s játékok esetében is. Ebben szerepet játszik rendkívül reszponzív kijelzője és kiemelkedő játékélményt szolgáló egyedi tervezés is. A POCO X3 Pro kijelzője megerősített Corning® Gorilla® Glass 6 borítást kapott, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek. Arról pedig, hogy a tulajdonosa sokáig játékban maradhasson, a hosszú üzemidő és 33 W-os gyorstöltés gondoskodik.

A telefon hátoldalán található négy kamera közül az főkamera 48 MP-es, amely támogatja a 1.6um 4-in-1 Super Pixels technológiát, így éles és különösen részletgazdag fényképek készíthetők vele. A 119°-os ultraszéles látószögű objektív éjszakai módban is kiválóan használható, így a tájképek és csoportképek még rossz megvilágítási viszonyok mellett is szemet gyönyörködtetőek. A makró kamera és a mélységélesség érzékelő szenzor egészíti ki a felállást, tovább bővítve a kamera képességeit, amely így sokféle körülmény között bevethető.

A POCO X3 Pro a Telenor kínálatában fekete színváltozatban kapható, elegáns és modern megjelenését fokozza a hátoldala közepén futó fényvisszaverő krómcsík, illetve oldalainak fémes textúrája. A továbbfejlesztett ujjlenyomat-taszító bevonatnak köszönhetően a telefon mindig úgy néz ki, mintha vadiúj lenne.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag