870 EVO SSD: A Samsung legsikeresebb SATA SSD sorozatának legújabb tagja

A Samsung, a memóriatechnológiák nemzetközi szakértője, bemutatja legkeresettebb SATA SSD szériájának legújabb tagját, a 870 EVO SSD modellt. Az új meghajtó kiemelkedő teljesítményének és megbízhatóságának köszönhetően számos felhasználónak jelenthet ideális megoldást személyes vagy üzleti adattárolási kérdésekben.

„Az új 870 EVO a SATA SSD sorozatunk csúcsa, amelyben a laptopot, asztali gépet vagy NAS rendszert használók is megtalálhatják azt a teljesítményt, a megbízhatóságot és a széles körű kompatibilitást, amelyre szükségük van.”– mondta el KyuYoung Lee, a Samsung memória üzletágának alelnöke.

A Samsung 870 EVO-ban a vállalat legújabb V-NAND modulja és kontrollere is megtalálható, így a maximális SATA szekvenciális olvasási és írási sebesség elérheti az 560 és 530 MB/s-t is. A beépített SLC buffernek köszönhetően a meghajtó az Intelligent TurboWrite technológiával hosszabb ideig képes fenntartani a csúcsteljesítményét. A 870 EVO véletlenszerű olvasási sebessége közel 38 százalékkal magasabb a korábbi 860 modelleknél, így kiemelkedő felhasználói élményt biztosít multitasking, online feladatok vagy hétköznapi használat esetén is.

Az SSD minden alkatrészét a Samsung szakemberei tervezték, így azok kiválóan illeszkednek és működnek együtt. A vállalat memóriatechnológiák terén felhalmozott tapasztalatának és szakértelmének köszönhetően a 870 EVO hosszú távú teljesítménye közel 30 százalékkal jobb, mint a 860 EVO modellnek, valamint kategóriájában kiemelkedő TBW besorolást kapott 2 400 TB-tal, vagy ötéves limitált jótállást kínál, a 4 TB-os modell esetében.

A kivételes teljesítmény és megbízhatóság mellett a 870 EVO széleskörű kompatibilitást biztosít a számítástechnikai eszközökkel és a legfrissebb PC megoldásokkal. A meghajtó minden 2,5 colos SATA felülettel rendelkező eszközzel használható. Az energiatakarékos alvó módnak köszönhetően a 870 EVO kompatibilis Window Modern Standby funkcióját támogató eszközökkel, így kényelmes megoldást kínál a PC felhasználóknak.

Az új 870 EVO tervezésekor fontos szempont volt a környezet védelme. A vállalat a teljes gyártási folyamat során minimálisra csökkentette a szén-dioxid kibocsátást, így az új modellekkel tovább nőtt fenntarthatóbb termékek kínálata.

A Samsung 870 EVO Magyarországon január 25-től kerül a boltokba. További információ a https://www.samsung.com/hu/memory-storage/sata-ssd/870-evo-1tb-sata-3-2-5-ssd-mz-77e1t0b-eu weboldalon érhető el.

 

Termékjellemzők:

Kategória Samsung 870 EVO
Csatolófelület SATA 6 Gbps
Kialakítás 2,5 colos
Memóriaegység Samsung V-NAND 3-bit MLC (TLC)
Kontroller Samsung Kontroller
DRAM 512MB LPDDR4 (250/500GB)
Kapacitás 4TB, 2TB, 1TB, 500GB, 250GB
Szekvenciális Olvasási/Írási Sebesség Akár 560/530 MB/mp
Véletlenszerű Olvasási/Írási Sebesség Véletlenszerű olvasás 98K, írás 88K IOPS
Szoftver Samsung Magician
Teljes terhelhetőség

(TBW)

2,400TBW (4TB)

1,200TBW (2TB)

600TBW (1TB)

300TBW (500GB)

150TBW (250GB)

Jótállás Öt év limitált jótállás

 

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag