Színséma importálása Adobe Photoshopba

Megkapsz egy *.ase kiterjesztésű fájlt, de nem tudod hogyan használd? A videóban megmutatjuk hogy miként tudod beimportálni Adobe Photoshopba, és használni a benne lévő színeket.

Sokszor látni olyat, hogy az arculati kézikönyvből másolja ki a grafikus vagy a kiadványszerkesztő az adott színek kódjait, hogy tudja használni. Pedig mennyivel gyorsabb lenne, ha csak a Swatches panelre kellene kattintani a pipettával, és onnan venni a színeket.

Az Adobe Photoshop képes beimportálni az *.ase (Adobe Swatch Exchange) kiterjesztésű fájlokat, melynek elkészítését már korábban bemutattuk. Ez a fájl fogja tartalmazni a szükséges színeket, aminek az importálásához a Swatches panelre lesz szükség. A panel jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva, azon belül pedig a Load Swatches menüpontra, akkor a fájlt kiválasztva már be is importálódnak a színek.

Ugye, hogy nem volt bonyolult? Próbáld ki Te is, kisérletezgess, legyen sikerélményed.

Oszd meg mással is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Hírek

További tech újdonságok

Illusion Project, A Teljesség Élménye

Az eszközünk egyedi megjelenítési felületet kínál ügyfeleknek, termék bemutatására, reklámozására, brandépítésre vagy akár a szórakoztatóipar bármilyen igényére. #IllusionProject