Színséma importálása Adobe InDesignba

Az Adobe Illustrator, a Photoshop és az InDesign is képes az *.ase kiterjesztésú fájlokat beimportálni, így tudod a szoftvereken belül használni azokat a színeket, amiket egy projekten belül kell alkalmazni. Mutatjuk az InDesignba való importálást.

Az előzőekben már szó volt arról hogy miként lehet színséma fájlt készíteni Adobe Illustratorban, illetve azt is bemutattuk, hogy miként lehet Adobe Photoshopba importálni, de most az InDesignba való importáláson van a sor.

Az importálásához itt is a Swatches panelre lesz szükség. Ha nem látod, akkor a Window > Colour > Swatches, vagy az F5 gomb megnyomásával éred el. A Swatches panel jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva, azon belül pedig a Load Swatches… menüpont kiválasztva, a felugró ablakban már be is importálhatod az *ase fájlt és tudod használi a színeket.

Ugye, hogy nem volt bonyolult? Próbáld ki Te is, kisérletezgess, legyen sikerélményed.

Oszd meg mással is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Hírek

További tech újdonságok

Megjelent a vadonatúj Redmi Note 11 termékcsalád

Négy vadonatúj készülékkel érkezik a Redmi Note 11 termékcsalád, amelyek ismét megújítják az iparági standardokat és prémium kategóriás tulajdonságokat tesznek újból széles vásárlói kör számára elérhetővé.