Ügyfél Körkép 2020

Nem is olyan régen felmértük a hazai designer közösséget, aminek eredményeit már biztos olvastátok. Most viszont úgy gondoltuk, hogy felmérjük a másik, azaz az ügyfél oldalt. A ti szemszögetekből.

Sokszor, sok helyen lehet arról olvasni, hogy milyen vagyunk mi designerek az ügyfelek szemszögéből. De mi a helyzet fordítva? Vajon milyenek az ügyfelek a designerek szemszögéből? Az éremnek is két oldala van, így most az év első felében arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyenek az ügyfeleitek, általánosságban.

Fontos, hogy ne csak egy projekt alapján válaszold meg a kérdéseket, hanem általánosságban nézd. Az összes eddigi ügyféltapasztalatokat vedd alapul!

A kérdések tehát az ügyfélre/ügyfelekre értendőek! A felmérés 17 db kérdést tartalmaz, és teljesen anonim! Az eredményeket természetesen közzé fogjuk tenni, ahogy ezt a Designer Körkép esetében is megtettük.

Oszd meg mással is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Hírek

További tech újdonságok

Illusion Project, A Teljesség Élménye

Az eszközünk egyedi megjelenítési felületet kínál ügyfeleknek, termék bemutatására, reklámozására, brandépítésre vagy akár a szórakoztatóipar bármilyen igényére. #IllusionProject