Microsoft Envision Hungary: hibrid munkavégzés a gyakorlatban

A hazai gazdaság túlnyomó része gyakorlatilag túl van a digitális átalakuláson, amit a járványhelyzet, majd a nyomában elterjedő hibrid munkavégzés gyorsított fel. De vajon hogyan képesek a munkavállalók, a feletteseik, a teljes vállalati kultúra megbirkózni a változásokkal? Hogyan egyeztethető össze munka és magánélet az otthoni munkavégzés körülményei között? Milyen elvárásokat fogalmazhatnak meg a vezetők hibrid környezetben, milyen feltételeket kell a vállalatnak mindehhez biztosítani? Miként garantálható a hibrid munkakörnyezet biztonsága? Hogyan befolyásolja a munkaerőpiacot a hibrid munkavégzés iránti növekvő igény? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járnak körül a 2021. november 25-én online formában megrendezendő Microsoft Envision Hungary  résztvevői, ismert vállaltvezetők és iparági szakértők.

A Microsoft Envision Hungary  konferencia előadói között ismét jelen lesznek a magyar gazdaság legjelentősebb vállalatainak képviselői. A sorrendben tizedik Envision Hungary fórumra idén november 25-én kerül sor, ez alkalommal is digitális formában. A rendezvény fókuszában ismét egy „forró” téma lesz: a hibrid munka világa.

A járványhelyzet miatti lezárások gyökeresen alakították át a munkavégzés módját, illetve az emberek viszonyát a munkahelyeikhez. A vállalatok eleinte a technikai feltételek biztosításával, a munkatársaik betanításával voltak elfoglalva. Nemsokkal később már arra kellett koncentrálniuk, hogyan tartsák a lelket a kollégáikban, hogyan tartsák fenn a csapatmunkát és a munkafolyamatokat a távmunka körülményei között.

A korlátozások feloldása a problémák egy részére választ adott, illetve a technológia használatának fogásai is elmélyültek, ám a munka hibridizációja továbbra is kérdéseket vet fel. Részben technikai oldalról, de még inkább a kultúraváltás oldaláról.

A Microsoft Envision Hungary résztvevői a konferencián közösen keresik a válaszokat a hibrid munka kihívásaira, osztják meg a tapasztalataikat a kultúraváltásról, illetve beszámolnak arról is, hogy milyen technológiákat vesznek igénybe az új helyzethez való alkalmazkodásuk során.

Ismét izgalmas, aktuális és nagyon is gyakorlati kérdések kerülnek terítékre az iparági szakértők és vállalatvezetők egyik legnépszerűbb konferenciáján, a Microsoft Envision Forumon. Híven a rendezvény hagyományaihoz, az előadó vállalatvezetők és szakértők az életből vett példákon keresztül mutatják be, mit jelent a hibrid munkavégzés, milyen új értékeket hoz be egy szervezet életébe, hogyan befolyásolja annak jövőjét hosszútávon. Meglátásaik másokat is segíthetnek eltájékozódni a mai, gyorsan változó üzleti környezetben.

Az eseményre ezen a linken lehet regisztrálni!

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag