A megjelenített reklám, animáció, egyből odavonzza a tekintetet, az ember percekig csak nézi és próbálja megfejteni. Teljesen új megjelenítő eszköz, mellyel eddig soha nem tapasztalt vizuális élményt lehet elérni. Az eszközünk egyedi megjelenítési felületet kínál ügyfeleknek, termék bemutatására, reklámozására, brandépítésre vagy akár a szórakoztatóipar bármilyen igényére. Plázákban, expókon, konferenciákon, kiállításokon, múzeumokon, bemutatókon üzemeltetjük, standokba beépítve, rendezvényekre kihelyezve.

Mi ez? Hogyan működik?

Mit csinálunk mi és mire jó ez?

Lehetőséget teremtünk egy olyan új és egyedi megjelenítő felület alkalmazására, melyre eddig nem volt lehetőség, és úgy kelti fel a figyelmet mint semmi más. A készülékek kiállításra, bemutatóra, expóra bérbe vehetők, és bármilyen egyedi logó, grafika, animáció lejátszható vele.

Területek, ahová ajánljuk:

Egyedi 3D-s holografikus, megjelenítő felület. Mintha a tárgyak, animációk lebegnének a térben. Ezen a módon együtt összhangban,egy animációt játszanak le. Négy gép együttesen közel egy négyzetméter területet lefed. Azonnal odavonz minden tekintet, kitűnik a sorból bárhol és nagyobb távolságból is könnyen észrevehető.

“A sok villogó tv reklám és LED fal keltette kép mellett már elsétál az ember, de ennek a látványa emlékezetes marad. “  – egy nézelődő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.