Designer körkép 2019 – Eredmények V.

Elérkeztünk az utolsó összesítéshez, most kiderül, hogy a kitöltők az ország mely területén laknak, milyen településről és hogy hány éves szakmai tapasztalatuk van. Ha lemaradtál volna a korábbiakról, akkor azokat a Designer körkép 2019 – Eredmények I., a Designer körkép 2019 – Eredmények II., a Designer körkép 2019 – Eredmények III., és a Designer körkép 2019 – Eredmények IV. cikkekben tudod elolvasni.

Itt már tényleg csak pár adat maradt hátra. A kitöltöttek pontosan 25%-a 27 és 30 év közötti. Több mint 70%-a Pest megyében lakik, ami kvázi borítékolható is volt. Városban 49,2%, megyeszékhelyen pedig 44,6% lakik. Ha a szakmai tapasztalatot nézzük, akkor 21% felett van az 1–3 évvel, míg kicsivel 20% felett a 4–6 évvel rendelkezők. Érdekesség, hogy egy valaki 40 évnél több szakmai tapasztaltot jelölt meg.

Ezzel véget is ért a Designer Körkép 2019 eredményeinek bemutatása. Vagyis nem teljesen, lesz még egy összegző cikk is nemsokára!

Természetesen jövőre is lesz felmérés, valamikor szeptember elején. A mostani felmérés tapasztalatait, válaszait is átnézve fogjuk javítani, bővíteni az újat, és biztos hogy rakunk még hozzá új kérdéseket is, hogy még pontosabban tudjuk felmérni 2020-ban a hazai designer közösséget. Tartsatok velünk akkor is, köszönjük!
Hírek

További szakmai hírek