Designer körkép 2019 – Eredmények III.

Már a harmadik blokknál járunk a Designer Körkép 2019 eredményeit tekintve. Ha lemaradtál volna a korábbiakról, akkor azokat a Designer körkép 2019 – Eredmények I. és a Designer körkép 2019 – Eredmények II. cikkekben tudod elolvasni. A 3. blokk a szolgáltatásokról szól, kíváncsiak voltunk, hogy milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe a designerek a munkájukhoz.

Az biztosan kijelenthető, hogy a kitöltők kicsit több mint felének nincs Adobe Cloud előfizetése, tehát lehet hogy még a korábbi dobozos verziókkal dolgoznak, vagy más szoftverekkel. A fotók használata is érdekes eredményt hozott, ugyanis az egyharmaduk egyáltalán nem használja a fizetős stock fotós oldalakat, de a másik harmaduk a Shutterstockot részesíti előnyben. Az ingyenes vonalon a Freepik nyert 26, 6%-al, de a többi nagy is 20% körül osztozott (Unsplash, Pixabay, Pexels). Fontokat a legtöbben a Google Fonton keresnek, felhőalapú tárhelynek pedig a Google Driveot használják. Inspirálódni a Behance-en szoktak 23,9% arányban, a második helyre a Pinterest ért be.

Ami nagyon meglepő volt, hogy több mint 55%-nak nincs saját weboldala. Viszont munkaközben majdnem a 90%-a hallgat zenét, szinte 30-30%-ban fej vagy füllhallgatóval, és Spotify-ra vannak előfizetve 42%-os arányban.

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Chart by Visualizer

Hamarosan jelentkezünk a negyedik blokk eredményeivel is, ami a “Perifériák” blokk volt.

Oszd meg mással is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Hírek

További tech újdonságok

Illusion Project, A Teljesség Élménye

Az eszközünk egyedi megjelenítési felületet kínál ügyfeleknek, termék bemutatására, reklámozására, brandépítésre vagy akár a szórakoztatóipar bármilyen igényére. #IllusionProject