Designer körkép 2019 – Eredmények III.

Már a harmadik blokknál járunk a Designer Körkép 2019 eredményeit tekintve. Ha lemaradtál volna a korábbiakról, akkor azokat a Designer körkép 2019 – Eredmények I. és a Designer körkép 2019 – Eredmények II. cikkekben tudod elolvasni. A 3. blokk a szolgáltatásokról szól, kíváncsiak voltunk, hogy milyen szolgáltatásokat vesznek igénybe a designerek a munkájukhoz.

Az biztosan kijelenthető, hogy a kitöltők kicsit több mint felének nincs Adobe Cloud előfizetése, tehát lehet hogy még a korábbi dobozos verziókkal dolgoznak, vagy más szoftverekkel. A fotók használata is érdekes eredményt hozott, ugyanis az egyharmaduk egyáltalán nem használja a fizetős stock fotós oldalakat, de a másik harmaduk a Shutterstockot részesíti előnyben. Az ingyenes vonalon a Freepik nyert 26, 6%-al, de a többi nagy is 20% körül osztozott (Unsplash, Pixabay, Pexels). Fontokat a legtöbben a Google Fonton keresnek, felhőalapú tárhelynek pedig a Google Driveot használják. Inspirálódni a Behance-en szoktak 23,9% arányban, a második helyre a Pinterest ért be.

Ami nagyon meglepő volt, hogy több mint 55%-nak nincs saját weboldala. Viszont munkaközben majdnem a 90%-a hallgat zenét, szinte 30-30%-ban fej vagy füllhallgatóval, és Spotify-ra vannak előfizetve 42%-os arányban.


Hamarosan jelentkezünk a negyedik blokk eredményeivel is, ami a “Perifériák” blokk volt.

Oszd meg mással is:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Hírek

További tech újdonságok

Megjelent a vadonatúj Redmi Note 11 termékcsalád

Négy vadonatúj készülékkel érkezik a Redmi Note 11 termékcsalád, amelyek ismét megújítják az iparági standardokat és prémium kategóriás tulajdonságokat tesznek újból széles vásárlói kör számára elérhetővé.