Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G: Áprilisban érkeznek a Samsung A szériájának legújabb modelljei

A Samsung Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G készülékei nagyszerű áron hozzák el a legújabb Galaxy innovációkat és a különleges mobilélményt. A vadonatúj processzorral, a Galaxy MI alapú kamerával, a letisztult kijelzővel, valamint az akár kétnapos üzemidővel érkező új Galaxy A készülékekben az 5G kapcsolat, a kiemelkedő adatbiztonság, a környezettudatos, stílusos és keskeny kialakítás és a továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségek biztosítják a kényelmes használatot. Mindkét eszköz támogatja a One UI, Android OS és a biztonsági frissítéseket, így a kivételes felhasználói élmény hosszú távon elérhető marad.

„Szeretnénk, ha a lehető legtöbben megtapasztalhatnák, milyen pozitív hatást gyakorolhat a mobiltechnológia az életükre – mondta el TM Roh, a Samsung Electronics MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy A széria legújabb kiadásával minden eddiginél könnyeben, nagyszerű áron válnak elérhetővé a Galaxy mobilélmények.”     

Lenyűgöző felvétel minden helyzetben

A Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G a Galaxy S sorozatból ismert különleges és szórakoztató funkciókkal a következő szintre emeli a kameraélményt, legyen szó tartalomkészítésről vagy megosztásról. A Galaxy A53 5G négykamerás rendszere 64 MP-es OIS kamerája VDIS technológiával érkezik, amely minden alkalommal éles és stabil felvételeket készít. A nagyfelbontású, 32 MP-es előlapi kamera nagyszerű szelfiket és videóhívásokat tesz lehetővé.

A vadonatúj, 5 nm-es processzorral érkező Galaxy A sorozat innovatív, MI alapú kamerája minden képet lenyűgözővé varázsol, akár gyenge megvilágítás mellett is. A továbbfejlesztett Éjszakai mód automatikusan akár 12 képet is feldolgoz egyszerre, így az ezek alapján készült éjszakai fényképeken több lesz a fény és kevesebb a zaj. Amikor a felhasználók gyenge megvilágítás mellett készítenek videót, a Galaxy A sorozat kamerája automatikusan a környezethez igazítja a beállításokat és fényes, tiszta videókat hoz létre.

A továbbfejlesztett Portré mód a kettős kamerának és a mesterséges intelligenciának köszönhetően pontosabban rögzíti a mélységet és a tárgy körvonalait. A Fun módban a játékos szűrők és effektusok még izgalmasabbá tehetik a legjobb pillanatokat, már az ultraszéles látószögű lencse használatakor is. A Galaxy A szériában most először megtalálható Photo Remaster funkció új életre kelti a régi és az rossz minőségű fényképeket, az Objektumtörlő pedig eltávolítja a háttérből az oda nem illő elemeket.

Hozd ki a legtöbbet a kijelzőből, bárhol, bármikor!

Korábban nehezebb lehetett az okostelefonos tartalomfogyasztás napsütésben, azonban az új Galaxy A sorozat intelligens algoritmusa biztosítja, hogy a kijelző akár a legfényesebb nyári napon is tisztán látható legyen. A Galaxy A53 5G nagyméretű, 6,5 colos Super AMOLED kijelzője 120 Hz-es képernyőfrissítést kínál, míg a Galaxy A33 5G 6,4 colos Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, 90 Hz-es frissítés mellett. Az új Galaxy A modellek akár kétnapos üzemidővel és 25 W-os szupergyors töltéssel érkeznek, így a hosszabb streamelésre vagy akár sorozatmaratonra is alkalmasak.

Lenyűgöző, strapabíró, funkcionális kialakítás

Az új Galaxy A sorozatot divatosra, kényelmesen használhatóra és fenntarthatóra tervezték. A vékony káva letisztult, stílusos megjelenést ad a készülékeknek, a kamerarendszer pedig szinte teljesen beleolvad a hátlapba. A Galaxy A53 5G és Galaxy A33 5G strapabíró Corning® Gorilla® Glass 5 védelemmel és IP67 víz- és porállósággal rendelkezik, így mindkét telefon tartós és ellenálló.

A Samsung a technológiában rejlő új lehetőségeket kutatja, és új megoldásokat keres a bolygó erőforrásainak leghatékonyabb felhasználására. A Samsung elkötelezett a kézzelfogható környezetvédelmi intézkedések végrehajtása mellett. A vállalat a 2021 augusztusában bejelentett Galaxy for the Planet kezdeményezésben vázolja a bolygó egészsége érdekében megfogalmazott 2025-ös céljait. A vállalat a fenntarthatósági erőfeszítéseket szem előtt tartva csökkentette a Galaxy A készülékek csomagolásának méretét, amelyek így nem tartalmaznak töltőfejet. A csomagolás fenntartható forrásból származó papír felhasználásával készül, a készülékben pedig újrahasznosított anyagok kerültek az oldalsó gombokba és a SIM tálcákba.

Az új A szériás készülékek élettartama is meghosszabbodik. A Galaxy A53 5G esetében négy generáción keresztül elérhetők a One UI és Android OS frissítések és öt évig a biztonsági frissítések is garantáltak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a minél hosszabb okostelefon-életciklus érdekében hozzáférjenek a legújabb szoftverekhez és biztonsági megoldásokhoz.

Csatlakoztatott Galaxy élmény egy karnyújtásra

Az új Galaxy A sorozat a Samsung Knox segítségével gondoskodik az adatok és információk védelméről. A privát fényképek, jegyzetek és alkalmazások tárolásakor a Biztonságos mappa titkosított, digitális széfet kínál a felhasználóknak, amelynek a tartalmához csak ők férhetnek hozzá. A Személyes Megosztás segítségével a felhasználók pontosan szabályozhatják, hogy ki és mennyi ideig férhet hozzá a fájlokhoz. A Galaxy A53 5G és a Galaxy A33 5G tartalmazza az új Samsung Walletet is, amely egy kényelmes és védett hely, ahol a felhasználók biztonságosan tárolhatnak mindent a beszállókártyáktól a hitelkártyákig.

A Galaxy A53 5G és A33 5G zökkenőmentesen működik együtt más Galaxy eszközökkel a teljes, csatlakoztatott Galaxy élmény érdekében. A Galaxy Buds széria számos eszközhöz, többek között a Galaxy A53 5G és A33 5G készülékekhez csatlakoztatva kínál további lehetőségeket a tartalomfogyasztásra. A Galaxy Buds Pron már elérhető, és hamarosan a Galaxy Buds2 és a Buds Live készülékekre is megérkezik a 360 Audio technológia, amely valódi, magával ragadó, 3D hangzást biztosít. A még hatásosabb munkavégzéshez a felhasználók az Összekapcsolás Windowszal segítségével csatlakoztathatják az új Galaxy A sorozat készülékeit egy Windows PC-hez, így könnyedén átvihetnek fájlokat az eszközök között, és akár hívásokat vagy szöveges üzeneteket is fogadhatnak.

Elérhetőség

A Galaxy A53 5G Magyarországon április 1-től, a Galaxy A33 5G pedig április 22-től lesz elérhető 189 990, illetve 154 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Galaxy A53 5G március 17. és március 31-én 23:59 óra között előrendelhető. Az Samsung Webáruházban ezalatt az időszak alatt a vásárlók egy Galaxy Buds Live fülhallgatót kapnak ráadásként, készülékbeszámítás esetén pedig 15 000 forintos kedvezményben részesülnek. A bevezetési promóciókról további információ a viszonteladóknál, szolgáltatóknál és a samsung.com weboldalon érhető el. A Galaxy Buds2 és Buds Live új színben jelenik meg, az Ónix árnyalat várhatóan áprilisban érkezik Magyarországra.

A Samsung Galaxy A szériáról további információ a www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a-series/weboldalon érhető el.

Hivatalos sajtóanyag

Ez cikk egy sajtóanyag, amit nem a Designemy szerkesztősége írt, hanem az adott márka ügynöksége juttatott el hozzánk. Az ilyen anyagokat változtatás nélkül közöljük. 

Ha Te is szeretnéd megjelentetni sajtóanyagodat, ami természetesen kapcsolódik a kreatív szakmához, akkor azt küld el számunkra. Köszönjük!

Sajtó

További sajtóanyag