A Jooble célja: segíteni neked állást találni.

A Jooble oldalán megtalálható minden állásajánlat Magyarországon. Valahol már hallottál hasonlóról? Ez nem azért van így, mert a Jooble a „legnagyobb álláshirdető portál Magyarországon” vagy hasonló szlogenek. Ez egyszerűen a működésük különlegességéből adódik: mint minden egyéb keresőmotor (például a Google vagy Yandex) a Jooble sem tárolja az információkat, csak tudja keresni őket. De éppen ez az, amit jobban csinál másoknál.

Amikor álláskeresést indítasz, több mint 1895 magyar állásportál azon ajánlatait kapod meg, amelyek leginkább megfelelnek keresési feltételeidnek. Igyekeztek úgy formálni a Jooble-t, hogy maximális mennyiségű időt és energiát takarítson meg neked: hogy egyetlen kereséssel 100%-ban megfelelő munkát találj. Az ínyencek számára, akik a maximumot akarják az élettől, számtalan olyan eszközt hoztak létre, mint pl.: részletes keresés és szűrők. Természetesen a Jooble keresés szokatlan a hagyományos újságlapozgatással vagy állásportálokon történő kereséssel szemben, de ha kipróbálod – garantáltan megtalálod álmaid állását. Egyetlen feltétel – ennek az állásnak léteznie kell.

A csapatunk folyamatosan azon munkálkodik, hogy az álláskeresés folyamatát maximálisan leegyszerűsítse neked. A Jooble folyamatosan fejlődik és új lehetőségekkel bővül. Ezért ha bármilyen javaslatod van vagy hibát találsz a Jooble működésében – ne hallgass róla tudasd velük. De jobb egyszer kipróbálni, mint százszor elolvasni. Sikeres keresést!

Papp Ádám

Szabadúszó webdesigner, UI designer és kiadványszerkesztő
Blog

További blog cikkek

Dark mode felmérés eredménye

Szeptember elsején elindítottunk egy felmérést, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy szükség van-e a sötét módra (dark mode) egy weboldal,