Adatkezelési tájékoztató

Domain és tárhely

Domain: www.designemy.com
Domain-használó: Természetes személy
Névszerver: dns1.ezit.hu
Névszerver: dns2.ezit.hu
Név: EZIT Kft.
Székhely: H-1132 – Budapest – Victor Hugo utca. 18-22.
Adószám: 23493474-2-41
Technikai kapcsolattartó e-mail: domain@ezit.hu
Regisztrátor: Magyar Hosting Kft. (Registrar)
Utca, házszám: Victor Hugo u. 18-22.
Irányítószám, település: 1132 Budapest
Ország: HU
Telefon: +36 1 7002323
Telefax: +36 1 7002254
URL: http://mhosting.hu/

Az adatkezelő adatai

Név: PixelDesigns – Papp Ádám e.v.
Székhely: 3200 Gyöngyös, Pesti út 11.
Nyilvántartási szám: 21335634
Adószám: 78241844-1-30
Telefonszám: +36-70/631-30-41
E-mail: hello@designemy.com
Weboldal: www.designemy.com

Hírlevél feliraktozás

A hírlevél feliratkozó űrlapon beérkező adatokat ügyfélszolgálati és értesítési okokból bizonyos ideig megőrzésre kerülnek, de ezek az információk marketing célokra nem kerülnek felhasználásra. A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

  • E-mail cím: a kapcsolatfelvétel és a további egyeztetések, információk küldése miatt elengedhetetlenül szükséges

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása.

Az adatok fizikai tárolási helyei

Személyes adatait (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a hírlevél feliratkozó űrlapon keresztül érkezik meg e-mail formájában. A beérkező e-maileket az Airmail nevű fizetős levelő szoftverben kezelődnek, ami egy jelszóval védett számítógépen fut. Az adathoz kizárólag Papp Ádám fér hozzá.

Cookie-k (Sütik)

A cookie-k információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék a www.designemy.com weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

Google Analytics cookie
A www.designemy.com weboldal alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával a www.designemy.com anonim információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. A cookie élettartama 2 év. A cookie az alábbi adatokhoz fér hozzá:

  1. milyen oldalakat tekintettek meg,
  2. milyen böngészővel és eszközről történt az oldal látogatása,
  3. mennyi ideig tartózkodott adott oldalon,
  4. honnan érkezett az oldalra,
  5. mely országból érkezett a látogatás (IP cím tárolás nélkül).

Facebook Pixel (Facebook cookie)
A Facebook hirdetések teljesítményének elemzéséhez használjuk. Illetve érdeklődés alapján remarketing csoportokat hozhatunk létre velük. A Facebook remarketing lista nem alkalmas személyazonosításra. A Facebook Pixellel / Facebook-képponttal kapcsolatosan további információt itt találhat: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

Helyesbítés joga

Az érintett kérheti a PixelDesigns – Papp Ádám e.v. által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

Törléshez való jog

  • Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a PixelDesigns – Papp Ádám e.v. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:
  • személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;
  • az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
  • az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
  • a személyes adatokat jogellenesen kezelték;
  • a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
  • a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Telefon: +36-1/39-11-400
Fax: +36-1/39-11-410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu